Kado idee vrouw 50 jaar: bestel hier een persoonlijk bos bloemen voor de 50-jarige. Kies een leuk boeket, kies eventuele extra’s en het boeket wordt snel bezorgd.

Persoonlijke Bos Bloemen 50 Jaar Cadeau

Vanaf € 16,99

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

50 Jaar Cadeau

Verschillende boeketten snel bezorgd

Het leuke aan dit cadeau is dat je een persoonlijke kaartje kunt bijvoegen. Wanneer je het cadeau aan je winkelmandje toevoegt kun je de boodschap toevoegen. Er zijn verschillende bossen bloemen beschikbaar. Wanneer je voor 22.00 uur bestelt wordt het boeket de volgende dag geleverd, ook op maandag.

Orchidee Cadeau Sarah Abraham

Een bos bloemen met persoonlijke boodschap

Het boeket wordt in een stevige verpakking geleverd (zie hierboven). Dit zorgt ervoor dat de bloemen langer meegaan. Door de snelle bezorgtijd heeft de gelukkige Abraham of Sarah er zeker lang plezier van. Je krijgt dan ook een versgarantie van acht dagen.

Boeket Bloemen

De bossen bloemen zijn in verschillende kleurstellingen verkrijgbaar. Ook orchideeën of bijvoorbeeld een stukje chocolade bij de bloemen behoort tot de mogelijkheden. Als je wilt kun je de bloemen ook inclusief vaas versturen.

Bloem Chocolade Cadeau

Persoonlijke bos bloemen

Een prima last-minute cadeau voor Sarah of Abraham. Niet al te duur, goede kwaliteit en snel bezorgd.

Leuk Alternatief Cadeau

Zoek je nog een ander kado idee vrouw 50 jaar? Misschien is een persoonlijke champagne fles wel een leuk cadeau. De houten kist waar de champagne in zit kun je laten graveren met een persoonlijke tekst.

champagne in kist