Op zoek naar kado 50 jaar man idee? Bestel hier de echte en originele krant van de geboortedag van Sarah of Abraham.

Origineel tijdschrift met echtheidscertificaat cadeau

Vanaf € 39,90

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

Logos

Originele krant voor Abraham of Sarah

Wanneer je deze krant bestelt krijg je het originele exemplaar. Met dus de originele inhoud waar je uren zoet mee kunt zijn. Het archief bestaat uit originele landelijke dagbladen (naast Nederlandse kranten zijn er onder andere ook kranten uit Duitsland en Frankrijk te vinden). Bijna elke dag is beschikbaar om te bestellen vanaf het jaar 1900 tot 2016.

  • De krant wordt geleverd in een geschenkmap.
  • Op deze geschenkmap kunt u een persoonlijke gravure laten plaatsen.
  • De krant wordt geleverd inclusief certificaat van echtheid. De kranten zijn dus een echte kopie van toen: dus geen kopie en geen herdruk.

Originele krant geboortedag Cadeau

Origineel kado 50 Jaar man idee. Via de bestelomgeving geef je aan welke datum van de krant je wilt hebben. Hier kun je ook toevoegen of je een persoonlijke gravure wilt laten plaatsen (het jubileumgetal en de naam). Let er wel op dat het even kan duren voordat het cadeau voor de 50-jarige bezorgt. De kranten worden in ieder geval binnen 1 tot 3 werkdagen afgeleverd. Kranten die gedrukt zijn in, of kort na de oorlog, zijn van een wat kleiner formaat. Dit is vanwege de papier schaarste die toen heerste.

Deze krant is gegarandeerd een leuk cadeau om te geven voor een Abraham of Sarah, met vele uren leesplezier.

Aanvullend Cadeau Idee

Mocht je geen goede krant kunnen vinden dan is dit misschien wel een leuk idee: een persoonlijk verkeersbord voor Sarah of Abraham. Voeg hieraan zelf een leuke tekst toe en het wordt snel gedrukt.

verkeersbord 50 jaar cadeau