Cadeau voor 50 jarige: een persoonlijke taart. Ontwerp je eigen persoonlijke taart voor Sarah of Abraham in de bestelomgeving. Voeg zelf je foto, tekst, logo of verjaardag toe.

Taart 50 Jaar Online
cadeau button

Vanaf € 16,95

Geef een Persoonlijke Taart Cadeau aan Sarah of Abraham

In de bestelomgeving zijn verschillende taarten te verkrijgen. Elk van de taarten ziet er anders uit en kan op een andere manier gepersonaliseerd worden. Elke taart is verkrijgbaar in verschillende groottes: van 8 tot 40 personen. De taart wordt 6 dagen per week bezorgd. Wanneer je op een werkdag voor 18.00 besteld kan hij vaak de volgende dag nog bezorgd worden; check de bestelomgeving voor details.

De taarten worden elke dag vers gebakken bij de bakker. Wanneer je je taart bestelt kun je een persoonlijke kaart toevoegen; handig als je de taart rechtstreeks naar de gelukkige stuurt.

Taart 50 Jaar Cadeau

Persoonlijke Taart 50 Jaar

Er zijn verschillende smaken te verkrijgen. Onder andere een aardbeien of chocolade slagroomtaart en een marsepeintaart. Naast het kiezen van je eigen smaak, tekst en foto kun je tegen een kleine vergoeding extra versieringen aan de taart toevoegen. Bijvoorbeeld sterretje of leeftijdskaarsen.

Via de bestelomgeving is deze persoonlijke taart voor Sarah of Abraham makkelijk te maken. Misschien dus wel leuk om te doen want het levert een leuk en origineel cadeau op voor de kersverse 50-jarige.

Decoratie Opties Taart

Leuk Aanvullend Cadeau Idee

Zoek je naast een taart nog een ander leuk cadeau idee? Wat dacht je van dit persoonlijke straatnaambord. Dit bord is een van de bestsellers van deze website. Leuk en origineel om te geven.

Straatnaambord Abraham Persoonlijk Cadeau