Wat geef je iemand die 50 wordt? Wat dacht je van een persoonlijke puzzel. Upload zelf een foto Sarah, Abraham of van jezelf en laat er, meestal binnen één werkdag, een leuke puzzel van maken.

Persoonlijke Puzzel Sarah Abraham Cadeau
cadeau button

Vanaf € 20,95

Geef Sarah of Abraham een Leuke Puzzel Cadeau

Wanneer je 50 jaar oud word is het leuk om daar een aandenken bij te hebben. Een goed idee voor zo’n aandenken is het geven van een leuke puzzel. En wat is er nou leuker dan het geven van een persoonlijke puzzel. Via de bestelomgeving is het mogelijk om zelf een foto te uploaden waardoor je Sarah of Abraham een aandenken kunt geven aan hun jubileum.

Geef een Puzzel Cadeau

Wanneer je de puzzel voor 16.00 uur besteld is hij de volgende werkdag al in huis. Je kunt hierbij kiezen voor puzzels van verschillende grootte voor Sarah of Abraham. Deze puzzel heeft 1000 stukjes en meet 68 bij 44 centimeter en kost 29,95 euro.

Daarnaast is er tegen een vergoeding de optie om de puzzel voor Sarah of Abraham te laten inpakken en een persoonlijke boodschap toe te voegen. In de bestelomgeving is er extra informatie te vinden. Veel plezier met dit leuke cadeau!

Persoonlijke Puzzel Cadeau

Alternatief Cadeau Idee

Wat geef je iemand die 50 wordt? Als je geen zin hebt om een puzzel te geven; wat dacht je van een persoonlijk straatnaambord! Een van de best verkopende cadeaus op deze website.

Straatnaambord Abraham Persoonlijk Cadeau