Chocolade en Bloemen 50 Jaar Jubileum

Een leuk cadeau voor collega’s of zakenrelaties om een jubileum te vieren: bloemen en chocolade. Op de bloemen zit acht dagen versgarantie. Voor enkele euro’s extra kun je de hoes van de bloemen laten bedrukken met een eigen logo, foto of tekst.

Vanaf € 25,99

Persoonlijk Zakelijk Cadeau 50

Een Leuk Zakelijk Chocolade Cadeau

Bedank collega’s of zakenrelaties met deze bloemen en chocolade. Het boeket is samengesteld uit de volgende bloemen: gele, paarse en zalm chrysant, paarse roos, roze en gele germini, roze en geel/oranje anjer, gips, limonium en diverse sierbladen. In de merci zitten 20 chocolaatjes met 8 verschillende smaken.
Merci Cadeau Idee 50 Jaar
De bloemen hebben een versgarantie van acht dagen. Deze worden in een speciale verpakking bezorgt zodat ze lang vers blijven. Ze kunnen zeven dagen per week bezorgt worden. Wanneer je ze voor morgen bezorgt wil hebben dan dien je ze voor tien uur ‘s avonds bestellen.
Verpakking Bloemen 50 Cadeau
Hieronder zie je een voorbeeld van een persoonlijke bloemenhoes. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld een bedrijfslogo of persoonlijke foto te laten drukken op de hoes. Dit is wel enkele euro’s duurder dan de standaard optie.
Persoonlijke Hoes Bloemen Zakelijk