Bestaat uw bedrijf 50 jaar? Dan is een persoonlijke cadeaubon voor een 50 jarig jubileum wel een leuk idee. Met deze cadeaubon kun je verschillende fascinerende belevenissen bestellen.

cadeau button

€ 10,- tot € 500,-

Belevenis Cadeaubon Zakelijk Cadeau

50 Jarig Jubileum Belevenisbon

Laat de gelukkige zelf een leuke belevenis uitzoeken om mee te maken. De ontvanger krijgt een persoonlijke cadeaubon, inclusief een persoonlijke boodschap. Deze bon is tussen de 10 en 500 euro waard.

Persoonlijke Belevenis Cadeaubon Lunch

Een Belevenis Cadeaubon

In de bestelomgeving kan de ontvanger vervolgens een leuke belevenis uitzoeken. Bijvoorbeeld een wellness, brunchen op de Euromast, quad rijden of een sledehondentocht bijvoorbeeld.

Formule Zandvoort Zakelijk Cadeau
Spa 50 jaar Jubileum

Deze bon is feestelijk verpakt en wordt per post verstuurd. Ook krijg je een digitale versie thuis gestuurd. Wanneer je voor 16.00 bestelt op een werkdag wordt de bon dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt er ook voor kiezen om de bon op een specifieke dag te laten afleveren. Aan de bon kan een persoonlijk bericht worden toegevoegd.

De cadeaubon is een jaar geldig. Binnen dit jaar kan de gelukkige zelf kiezen op welke datum hij of zij van de belevenis gebruik wil maken.

Rotterdam Cadeau Lunch Zakelijk

Ander Cadeau

Zoek je nog een ander cadeau voor een 50 jarig jubileum? Kijk dan eens rond op deze site. We hebben een groot assortiment aan persoonlijke cadeaus, bijzondere belevenissen en originele overnachtingen om cadeau te geven.