Zoek je nog Sarah kado artikelen? Wat dacht je van deze persoonlijke theedoos! Laat je eigen foto’s drukken op deze theedoos (met inhoud). Deze theedoos wordt verstuurd in een luxe cadeauverpakking. Voeg daarnaast een persoonlijke kaart toe om je verrassing compleet te maken.
theedoos cadeau sarah
cadeau button

Vanaf € 27,50

Een persoonlijk theedoos met eigen foto’s

Wanneer je een 50-jarige Sarah, of Abraham kent, die een eigen theedoos verdient, dan vind je dit misschien een leuk cadeau. Schenk hem of haar een theedoos van Dutch Tea Maestro. Het leuke is dat je op deze theedoos je eigen foto’s kunt toevoegen. Zo maak je dit cadeau natuurlijk extra leuk.

Dit cadeau wordt uiteraard geleverd met thee. Maar als deze op is dan kan de doos natuurlijk gebruikt blijven worden en vormt zo een blijvende herinnering aan een 50-jarig jubileum. Wil je liever een ander soort theedoos kijk dan eens in de bestelomgeving naar een aantal van de andere beschikbare modellen.

Als smaken zijn er onder andere verschillende variaties aan zwarte en groene thee te bestellen.

theedoos kado 50 jaar

Originele Theedoos Cadeau met Foto’s

Op onderstaande foto zie je een voorbeeld van het bestelproces. Voeg makkelijk je eigen foto’s en een regel tekst toe om Sarah of Abraham te verrassen.

Bestelomgeving persoonlijke theedoos

Onderstaand zie je een voorbeeld van een aantal van de theesmaken en verpakkingen die naast deze theedoos verkrijgbaar zijn. In de bestelomgeving zijn deze variaties te bekijken. Veel plezier met dit leuke cadeau.

Voorbeelden andere theedozen
thee smaken overzicht

Persoonlijk Straatnaambord Cadeau

Zoek je nog aanvullende Sarah kado artikelen? Bekijk dan ook eens ons persoonlijke straatnaambord; een van de meest verkochte kado’s op deze website.

Straatnaambord Abraham Persoonlijk Cadeau