Een 50-jarig jubileum is een mooi moment om oude dromen in vervulling te laten gaan. Praat Sarah of Abraham er vaak over om nog een keer parachute te gaan springen? Dan is dit een mooie gelegenheid. Bekijk de cadeaubon voor hem of haar hier:

cadeau button

Vanaf €322,95

Tandemsprong Cadeau

Tandemsprong Cadeau

Wanneer Abraham of Sarah wel van een avontuurtje houdt dan is deze tandemsprong wel een goede optie. Het voordeel van een tandemsprong is uiteraard dat je zelf niet veel hoeft te doen aangezien de instructeur voor de benodigde techniek zorgt.

Tandemsprong Cadeau 50 Jaar

Voordat je springt krijg je uiteraard een degelijke instructie. Vervolgens vlieg je naar drie kilometer hoogte en wordt je vastgehaakt aan de ervaren instructeur. Na een stuk vrije val gaat de parachute open en zweef je verder naar beneden.

Uiteraard bestaat er de optie om de sprong op foto of video vast te leggen. Wanneer je dit door het bedrijf laat doen krijg je een DVD met beelden maar ook een CD met alle foto’s die gemaakt worden.

Parachute Springen Belevenis

Parachutespringen Cadeaubon

Parachute Cadeau 50 Jaar

Wanneer je deze belevenis bestelt krijg je een blikje met de cadeaubon / persoonlijke kaart thuisgestuurd. Aan beide kun je een persoonlijke boodschap en/of foto toevoegen. De cadeaubon is een jaar geldig en het parachutespringen vindt plaats op Ameland, Texel of in Zeeland en duurt ongeveer 1,5 uur. Wanneer je dit cadeau op een werkdag voor 16.00 bestelt krijg je deze in principe de volgende werkdag al in huis.

Tandemsprong Cadeau 50 Jaar
50 Jaar Parachute Blik

Een Alternatieve Cadeaubon

Zoek je een andere belevenis om cadeau te geven? In ons overzicht staan de leukste belevenissen op een rijtje. Waaronder rijden op circuit Zandvoort, een duikcursus of bijvoorbeeld een rondvaart door De Biesbosch.