Bestel hier je mooie in het middeleeuwse verblijf Nuit Blanche. Prachtig gelegen in het pittoreske Brugge. In de ochtend krijg je een geweldig 3-gangen ontbijt. Als je wilt kun je dit ontbijt nuttigen in het kunstatelier.

cadeau button

€ 220 Voor 2 personen

50 Jaar Middeleeuws

Verblijf in het prachtige middeleeuwse Brugge

Verblijf in dit prachtige middeleeuwse guesthouse. Prachtig aan de gracht gelegen in de stad Brugge (West-Vlaanderen). Vroeger hebben hier verschillende royals en bekende mensen overnacht. Winston Churchill bijvoorbeeld en de Belgische koninklijke familie. In dit guesthouse, genaamd Nuit Blanche, vind je ook het kunstatelier van David de Graef. Dit atelier kun je tijdens je verblijf bezoeken.

Overnachting Cadeau
Slaapkamer Middeleeuws

Gotische kamer en een 3-gangen ontbijt

Tijdens je verblijf slaap je in de gotische kamer genaamd Pasionaria. Deze kamer is gelegen op de tweede verdieping. Vanuit je kamer heb je uitzicht op bijvoorbeeld het kanaal, de Onze Lieve Vrouwkerk en het tuintje van Nuit Blanche. ’s Ochtends krijg je een heerlijk ontbijt voorgeschoteld. Deze bestaat uit 3 gangen met uiteraard allerlei versproducten. Als je het leuk vind om te ontbijten in het atelier dan is dat mogelijk.

Ontbijt Overnachting
Herenhuis

De Cadeaubon

Op de dag van aankomst kun je tussen 1 en 10 uur ’s avonds inchecken. Uitchecken is de volgende dag voor 11 uur. De cadeaubon wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking. Daarnaast wordt de cadeaubon ook direct digitaal opgestuurd. Als je wilt kun je er voor kiezen om de cadeaubon in een mooie surprisebox te versturen.

De cadeaubon is twee jaar geldig. Aan de cadeaubon kun je een persoonlijke boodschap toevoegen. Nuit Blanche is te boeken van zondag tot en met vrijdag.