Een origineel cadeau om een 50 jarig jubileum te fietsen. Kies zelf een van de mooie fietsroutes uit in Nederland of België. Onderweg krijg je, verdeelt over verschillende restaurants, een 5-gangen dineer voorgeschoteld. De restaurants houden rekening met je komst; je wordt dus verwacht.

Fietsen 50 Jaar
cadeau button

€ 46,95

Fietsroute en Restaurant Cadeau voor Sarah of Abraham

Bij de fietsroute is een fietskaarthouder en routebeschrijving inbegrepen. De fietskaarthouder dien je na afloop wel weer in te leverren bij het startpunt. Soms is het mogelijk om een fiets te huren bij de het startpunt van de route.

Tijdens de route geniet je van een 5-gangen diner bij diverse restaurants. De fietstocht begint ’s ochtends bij het eerste restaurant voor koffie en een gebakje. Hierna fiets je door naar de volgende restaurants voor een voorgerecht, soepje, hoofdgerecht en toetje.

Fietsen Eten 50 Jaar

Eten en Fietsen

Er zijn maar liefst 160 fietsroutes te vinden waarbij je gebruik kunt maken van dit arrangement. In elke provincie van Nederland zijn leuke fietsroutes te vinden. Ook kun je in België gaan fietsen in de provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Belgisch Limburg, Vlaams-Brabant, Liège en de Voerstreek.

Drankjes zijn niet inbegrepen bij dit arrangement.

Fietsen Natuur 50
Deze cadeaubon wordt in een mooie verpakking per post verstuurd. Wanneer je op werkdagen voor 16.00 bestelt is deze de volgende al in huis.
Daarnaast kun je deze cadeaubon ook digitaal versturen naar de ontvanger door middel van een automatisch gegenereerd filmpje of een digitale cadeaubon.

Alle cadeaubonnen zijn een jaar geldig. De culinaire fietsroutes kun je van maandag tot en met zondag fietsen.

Fietstocht 50 Jaar Cadeau

Een Leuk Cadeau voor de 50 Jarige

Mocht je nog een ander cadeau willen bestellen dan is dit shirt misschien wel leuk. Wanneer je hem op tijd bestelt kan Sarah of Abraham hem mooi dragen tijdens de fietstocht.