Zoek je nog een leuk cadeau voor hem of haar om een 50-jarig jubileum te vieren? Dan is dit shirt misschien wel leuk om te geven. Verschillende soorten shirts en variaties van deze tekst verkrijgbaar.

trotse vader van dochter shirt

Via deze link kun je dit cadeau bestellen voor een man. Wil je dit cadeau bestellen voor een vrouw dan moet je via die pagina even doorklikken naar de cadeaus voor vrouwen.

Vanaf € 24,99

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

Logos

Dit shirt is een van onze bestsellers: “Ik ben een trotse vader van een geweldige, lieve en fantastische dochter, en ja zij heeft mij dit shirt gegeven”.

Verschillende Ontwerpen Verkrijgbaar

Bekijk in deze webshops een aantal variaties op dit ontwerp. Geef dit shirt cadeau namens een zoon, dochter, familie of een aantal kinderen. Een van de best verkopende cadeaus op deze site.
trotse mama zoon cadeau
Dit shirt heeft een mooi grungy ontwerp. Abraham of Sarah kan dit ontwerp met trots dragen.

Zelf Ontwerpen

Als je wilt kun je aan deze ontwerpen je eigen tekst toevoegen. Ga hiervoor in de webshop naar het knopje ‘personaliseren’. Hier kun je vervolgens bijvoorbeeld een naam toevoegen aan het shirt of een persoonlijke boodschap.
Mocht je zelf nog een leuke variatie hebben bedacht voor dit ontwerp laat dan gerust een berichtje achter op deze website.

Bestelling en Levering

Op de website zie je details over de levering. Onder andere staat beschreven wat de maten zijn van de producten en van wat voor een materiaal de verschillende shirts gemaakt zijn. Je shirt wordt meestal binnen een aantal werkdagen geleverd.
trotse vader geweldige zoon cadeau

Een origineel Abraham of Sarah cadeau voor hem of haar

Een ander shirt dat goed verkoopt is deze: Abraham of Sarah shirt. Dit shirt is de bestseller op deze site en vormt een grappig cadeau om een 50-jarig jubileum te vieren. Wanneer je op de ‘Klik voor meer Informatie en Bestellen’-knop klikt kun je de cadeaus bekijken.