Zin in een weekendjeweg en om London een keer te verkennen? Met deze leuke minicruise lukt dat prima! De heen en terugweg overnacht je op de ferry. In London zelf heb je een volledige dag de tijd om de stad te verkennen.

cadeau button

€ 220,00 Voor 2 personen

Cruise London 50 Jaar

Korte Cruise voor Sarah of Abraham

Wanneer je een keer London wilt bezoeken dan is deze mini cruise ideaal. Je vertrekt vanaf Hoek van Holland richting Harwich met een veerboot. Je vertrekt hier ‘s avonds rond 22.00. Vervolgens vaar je de hele nacht door richting Harwich. Naast een 2 persoonshut om in te slapen zijn er allerlei faciliteiten aan boord zoals restaurants, een winkel en een bioscoop. De volgende dag rond half zeven kom je in Harwich aan. Met de inbegrepen treintickets reis je vervolgens per trein verder naar centrum London (dit duurt ongeveer twee uur). In London heb je de hele dag om de stad te verkennen. Vervolgens neem je de trein terug richting Harwich en kun je tussen 8 en 10 ‘s avonds weer inchecken voor de terugreis richting Hoek van Holland. De volgende dag kom je hier rond acht uur ‘s ochtends weer aan.

London Cruise Sarah Abraham

Korte Cruise naar London Cadeau

Wanneer je deze cadeaubon voor 16.00 bestelt op een werkdag dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Je kunt er ook voor kiezen om deze cadeaubon op een specifieke leverdatum te laten bezorgen. De cadeaubon is een jaar geldig. Binnen dit jaar kan de gelukkige Sarah of Abraham zelf kiezen wanneer ze deze cadeaubon int (afhankelijk van de beschikbare data). Aan de cadeaubon kun je nog een persoonlijke boodschap toevoegen. Deze cadeaubon wordt na bestelling ook direct digitaal opgestuurd.

Overnachting London Cadeau

Andere Overnachting Cadeau

Zin in een ander weekendjeweg? Bijvoorbeeld een korte cruise naar Cambridge of bijvoorbeeld een overnachting in een havenkraan, pipowagen of kasteeltoren. Bekijk het overzicht hier.