Altijd al eens op een trike willen rijden? Met deze cadeaubon is dat mogelijk. Een autorijbewijs is voldoende om op een trike te rijden. De trike is geschikt voor 2 personen.

trike 2 persoons cadeau

Vanaf € 140,00 voor 2 personen

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

Logos

Verken Friesland op een Trike

Met deze cadeaubon kun je Friesland verkennen met een trike. De trike mag je besturen met een gewoon autorijbewijs. De eis is wel dat je minimaal sinds 19 januari 2013 je rijbewijs hebt, anders is een motorrijbewijs verplicht. De trike is een automaat, schakelen is dus niet noodzakelijk. Je krijgt de trike met een volle tank mee, en je dient hem ook weer met een volle tank af te leveren. Deze belevenis vindt plaats in, en rondom, Lemmer in Friesland.
trike rondrit cadeau
trike rondrit

Leuk om als Cadeaubon te Geven

Deze cadeaubon kun je per post toegestuurd krijgen. De cadeaubon ziet er feestelijk en je kunt een persoonlijke boodschap toevoegen. Wanneer je de bon voor 16.00 bestelt wordt deze dezelfde dag nog opgestuurd.

Het is ook mogelijk om de bon direct digitaal te ontvangen op je e-mail. Je krijgt dan ook een leuk, persoonlijk, filmpje meegestuurd voor de ontvanger van de bon.

Deze belevenis is te boeken van maandag tot en met donderdag. De cadeaubon is 2 jaar geldig.