In de categorie speciale overnachtingen is de stro iglo wel een bijzondere? In de nok van deze iglo zitten een glazen koepel zodat je ’s nachts de sterren kunt bekijken.

cadeau button

€ 97,00 Voor 2 personen

Iglo Buitenovernachting Cadeau

Overnachting Cadeau

Wanneer je een leuke overnachting zoekt voor Sarah of Abraham dan is deze stro Iglo in Groningen wel leuk. Deze iglo heeft een buitenkeuken, minibar en natuurlijk verwarming. In de buurt zijn veel wandeltochten maar ook met de fiets kun je het Hogeland van Groningen bezoeken. De stad Groningen ligt op vijftien kilometer afstand.

Iglo Bed Overnachting

Slapen in een Iglo

De glazen koepel biedt een prachtig uitzicht op de sterrenhemel. Buiten staat een picknicktafel waar je kunt genieten van het ontbijt dat los is bij te boeken. Inchecken kan tussen drie uur ’s middags en zes uur ’s avonds. Uitchecken kan tot elf uur ’s ochtend.

50 Jaar Cadeau Iglo Overnachting

Deze cadeaubon wordt per post maar ook digitaal verstuurd. De cadeaubon is een jaar geldig. Binnen dit jaar kan de gelukkige 50-jarige zelf een geschikte datum uitzoeken voor de overnachting. Wanneer je deze bon op een werkdag voor 16.00 bestelt wordt hij dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt in de bestelomgeving ook voor een specifieke leverdatum kiezen. De bon zit een vrolijke verpakking en er kan tijdens het bestellen een persoonlijke boodschap aan toegevoegd worden.

Omgeving Overnachting Iglo Sarah

Andere Overnachtingen Cadeau

Zoek je andere speciale overnachtingen? Op deze pagina hebben we er een aantal verzameld. Overnacht bijvoorbeeld in een havenkraan, kasteeltoren of een pipowagen.