Zoek je een leuke restaurant cadeaukaart voor een 50-jarig jubileum? Misschien is een rondvaart door de Amsterdamse grachten wel een goed idee. De rondvaart is ‘s avonds en is inclusief 4-gangen diner. Het drinken is inbegrepen bij de prijs voor 2 personen.

cadeau button

Vanaf € 158,00 voor 2 personen

Diner 50 Jaar

Rondvaart Belevenis 50 Jaar

Deze rondvaart gaat door de Amsterdams grachten. Een luxe diner is inbegrepen, inclusief dessert en drankjes. Het diner is vier gangen en duurt ongeveer twee uur.

De verlichte grachten vormen een mooie achtergrond tijdens het diner. De gerechten worden bereid door de bekroonde chefkok Frans Kelders. Om het diner compleet te maken kun je kiezen een uitstekende selectie wijnen. In principe bestaat het menu uit drie verschillende thema’s: vis, vlees en vegetarisch.

Eten Rondvaart Cadeau 50

Rondvaart met Diner door Amsterdam

Amsterdam staat bekend om de vele prachtige grachtenpanden. Vanaf het water beziet u Amsterdam vanuit een compleet nieuw perspectief. Of u nu in de winter of de zomer gaat, de grachten hebben een betoverende uitstraling. In de bestelomgeving staan de verdere details betreffende de vaardagen en tijdstippen.

Amsterdamse Gracht 50 Jaar

Deze restaurant cadeaukaart is te bestellen in de bestelomgeving. De rondvaart vindt plaats in Amsterdam en de cadeaubon is een jaar geldig. De Abraham of Sarah mag zelf een gepaste datum kiezen binnen dit jaar.

De cadeaubon ziet er vrolijk uit. En er kan een persoonlijke boodschap op gedrukt worden. Wanneer u op een werkdag voor 16.00 bestelt wordt de bon diezelfde dag nog opgestuurd.

U ontvangt de cadeaubon voor het gemak ook digitaal.

De rondvaart door de Amsterdamse grachten is een origineel cadeau waar de 50-jarige zich zeker een avond mee kan vermaken.

Grachten 50 Jaar Cadeau

Alternatieve Belevenis Cadeau

Zoek je nog een andere toffe belevenis? Op deze pagina hebben we de leukste verzameld. Geef bijvoorbeeld een duikcursus cadeau, een dagje Zandvoort of bijvoorbeeld een rondvaart door De Weerribben.