2 Nachten voor 2 Personen

Op zoek naar een romantisch weekendje weg voor een 50-jarig jubileum? Waarom niet overnachten in het kleinste kasteel van Nederland. Deze cadeaubon is geldig voor 2 overnachtingen, voor 2 personen, inclusief ontbijt en luxe 4-gangen diner.

cadeau button

€ 598,00 Voor 2 personen

Kasteel Overnachting Cadeau

Overnachtingen in het Kleinste Kasteel

Deze cadeaubon is goed voor twee overnachtingen in een luxe suite (inclusief bubbelbad) in het Kasteeltje Hattem. Dit is inclusief ontbijt (twee ochtenden) en inclusief luxe 4-gangen diner (twee avonden).

Luxe Kamer Abraham Sarah

De suite is ruim en beschikt over een 2-persoons bed, tv, expresso apparaat en onder andere een bubbelbad. WIFI is ook aanwezig. ’s Avonds is er een uitgebreid diner en ’s ochtends is er ontbijt. Overdag kun je uiteraard Roermond verkennen of wandelen en fietsen in de prachtige omgeving. Inchecken is vanaf 2 uur ’s middags. Uitchecken kan tot elf uur ’s ochtends. Bij het kasteel kun je gratis parkeren.

Eten Overnachting Cadeau

Dit kasteel ligt in het stadspark van Roermond en is gebouwd in het jaar 1718. Het landgoed waar het kasteel op staat wordt al vermeld sinds de 15e eeuw.

Sarah Abraham Kasteel Overnachting

Wanneer je deze cadeaubon voor 16.00 bestelt op een werkdag wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt er ook voor kiezen om de cadeaubon op een specifieke dag te laten bezorgen bij de 50-jarige. De cadeaubon wordt ook direct digitaal opgestuurd. Aan de cadeaubon kun je een persoonlijke boodschap toevoegen. De bon is een jaar geldig. Binnen dit jaar kan de gelukkige zelf een datum uitkiezen waarop ze van deze overnachting gebruik wil maken.

Kleinste Kasteel Belevenis Cadeau

Ander Romantische Weekendjes

Zoek je een ander romantisch weekendje weg? Bekijk ons overzicht dan eens. Bestel hier onder andere een overnachting in een tipi, havenkraan of kasteeltoren.