Romantische Overnachting Cadeau

Bestel hier een romantisch uitje. Dit arrangement voor 2 personen is inclusief een suite met privé sauna / jacuzzi en inclusief luxe ontbijt.

€199,00 Voor 2 personen

Overnachting 50 Jaar Cadeau

Privé wellness, overnachting en ontbijt

Behoefte aan een romantische overnachting voor twee personen? Verras Sarah of Abraham met dit romantische weekend. Naast de overnachting heb je een kamer met romantische aankleding, waar kaarsjes, lampionnen en rozenblaadjes te vinden zijn.

Sauna Overnachting 50

Uiteraard mag je ook, privé, gebruik maken van de wellness sauna faciliteiten. Bij de kamer hoort ook een stuk tuin met zwembad, die gedeeltelijk privé is. Voor badjassen en handdoeken wordt gezorgd. Je kunt uiteraard ook ontspannen naast de mooie open haard. ‘s Ochtends is er een luxe ontbijt.

Romantische Overnachting Cadeau

Deze cadeaubon, wordt na bestelling, digitaal aangeleverd en is een jaar geldig. Binnen dit jaar kun je zelf een datum kiezen wanneer je van deze romantische overnachting gebruik wilt maken. Aan deze cadeaubon kun je een persoonlijke boodschap toevoegen.

Dus als je zin hebt om de nieuwe Abraham of Sarah op  een romantische manier te verrassen, dan is dit een goede manier! Het leuke is dat je deze cadeaubon met zijn tweeën kunt delen.

Veel plezier met dit romantische cadeau!

50 Jaar Uitje
Cadeau Overnachting