Uniek en origineel cadeau voor Sarah of Abraham

Bestel hier een persoonlijke ketting van de sterrenhemel gebaseerd op tijd en datum. De sterrenhemel en sterrenbeelden, zoals die er 50 jaar geleden uit zag!

Gebruik de code: ‘STARS’ om 7% korting te krijgen wanneer je dit product bestelt.

Vanaf $ 79,00

ketting persoonlijk cadeau nachthemel

Geef als origineel cadeau een ketting van de geboortedag

persoonlijk cadeau opmaak

Via de website van CustomSkyJewelry.com kun je dit unieke cadeau bestellen. CustomSkyJewelry maakt kettingen van hoge kwaliteit met een ontwerp waarop je de stand van de planeten, zon, maan en sterren vanaf een bepaalde plaats op een bepaalde tijd kunt zien. Bijvoorbeeld de dag en plaats waar de 50-jarige geboren is.

gegraveerde tekst goud

Vooral moeders kunnen dit cadeau erg waarderen blijkt uit reacties van tevreden klanten. De ketting is een origineel en erg persoonlijk cadeau: een goede manier om een bijzonder moment te herinneren!

luxe verpakking ketting

Het ontwerp dat in de ketting te zien is wordt digitaal gemaakt in Nederland. Hiervoor is speciale software nodig om de positie van de sterren en planeten te berekenen. Vervolgens wordt dit digitale ontwerp doorgestuurd naar de Verenigde Staten. Hier wordt het ontwerp in de ketting geplaatst en, wanneer dit besteld is, wordt de achterkant van de ketting gegraveerd met een persoonlijke boodschap.  Vanuit de Verenigde Staten wordt deze ketting verstuurd over de hele wereld. De ketting wordt geleverd in een luxe verpakking waarop ook de planeten en veelvoorkomende sterrenbeelden staan afgebeeld.

zilver ketting cadeau

De wetenschap achter CustomSkyJewelry

Verschillende programma’s worden gebruikt om het ontwerp in de ketting te maken. Ten eerste een stukje vrij technische software om de positie van de sterren en planeten weer te geven. De gegevens die uit deze software worden vervolgens nabewerkt om deze er mooier uit te laten zien. Ook worden hier de 2 tekstbalken aan het ontwerp toegevoegd. 1 Tekstbalk om de datum van de sterrenhemel weer te geven en 1 tekstbalk om de positie van de sterrenhemel weer te geven.

Persoonlijke sterrenhemel bestellen

Het cadeau kun je via de bestelomgeving bestellen. Op deze Engelstalige website zoek je eenvoudig de coördinaten specifieke plaats op (bijvoorbeeld de geboorteplaats van de 50-jarige). Vervolgens de datum en een titel met ondertitel. Betaling geschied via PayPal of een CreditCard. Na betaling wordt gelijk de productie gestart. Aangezien elk product persoonlijk wordt gemaakt en uit de USA moet komen duurt het ongeveer 2 weken voordat je het product in de bus kunt verwachten.