Cadeau Sarah 50 jaar: Bestel in de bestelomgeving een whitewash houten hart. Voeg zelf een persoonlijke tekst toe.

cadeau button

Vanaf € 14,95

Een persoonlijk gegraveerd hart cadeau

Laat in de bestelomgeving je eigen persoonlijk hart bedrukken voor de gelukkige Sarah of Abraham. De tekst wordt gegraveerd in hout met het FSC keurmerk en er wordt gebruik gemaakt van een milieuvriendelijke verflaag. Een deel van de opbrengsten gaat naar de hartstichting.

Review houten hart

De mensen achter mijnhartenwens.nl hebben een houten hart ter review opgestuurd aan 50jaarcadeau.nl. Hieronder tref je hiervan een kort verslag.

Bestelling en levering

Via de website is het cadeau snel te bestellen. Allereerst vul je de gewenste tekst in. Vervolgens kies je een leuk lettertype en eventueel een afbeelding.

Verpakking van het cadeau

Het hart is verpakt in een kartonnen doos met daaromheen plastic. In de binnenverpakking zit ook een stuk piepschuim verwerkt zodat het cadeau niet gaat verschuiven.

Het cadeau zelf

Het eerste wat opvalt is dat de letters in het hart zeer scherp gebrand / gegraveerd zijn. Op de foto’s hieronder kun je dit redelijk zien. Oh, en die Inge op het hart is een goede vriendin van mij :).

Conclusie persoonlijk hart

Ik was verrast door de kwaliteit van de letters op het hart. Ze zijn erg mooi gebrand. Tegen de achtergrond van de whitewash geeft dit al met al een erg leuk cadeau voor de gelukkige 50-jarige.

Leuk Alternatief Cadeau

Op zoek naar een alternatief cadeau Sarah 50 jaar? Is de 50-jarige fan van champagne? Dan is ons persoonlijke champagne cadeau wel een leuk idee. Naast de champagnefles krijg je ook een mooie houten bekisting waarin je een persoonlijke tekst kunt graveren.

champagne in kist