Wil je met z’n tweeën romantisch overnachten? Dan is dit wel een ultieme belevenis. Overnacht in dit knusse huisje, inclusief een mooie ontbijtmand in de morgen. In the plafond, boven het bed, zit een lichtkoepel zodat je ’s nachts de sterren kunt bewonderen. Het huisje beschikt over een telescoop om de belevenis nog intenser te maken. Klik op de link hieronder om meer informatie en foto’s te zien.

Overnachting 50 Jaar
cadeau button

€ 157,50 voor 2 personen

Romantisch Overnachten voor Sarah of Abraham

Zoek je een romantisch cadeau voor een Sarah of Abraham? Wat dacht je van een romantische overnachting in dit knusse kubusvormige huisje.

Boven het bed in dit huisje zit een transparante koepel. Op een onbewolkte nacht kun je hierdoor de sterrenhemel bewonderen. Het huisje heeft een telescoop, een planisfeer en bijbehorende handleiding zodat je sterrenhemel op je gemak kunt bestuderen. Misschien zie je wel wat vallende sterren.

Erf Overnachting 50 Jaar
Overnachting Sterrenhemel Cadeau

Luxe Ontbijt Inbegrepen

’s Ochtends staat er een luxe ontbijtmand voor jullie klaar. Hierin zitten onder andere verse broodjes, croissants, koffie en thee, sinaasappelsap en diverse verse broodbeleggen. Ook zijn er wat verse eitjes te vinden. Deze kun je zelf bakken of koken in de bescheiden keuken van het huisje.

Het verblijf in dit leuke huisje vind plaats in Lattrop-Breklenkamp. Dit ligt in Overijssel

De huisjes zijn gelegen op een prachtig boerenerf.

Sterrenhemel 50 Jaar

Leuke Cadeaubon

Dit cadeau wordt geleverd als cadeaubon. Deze cadeaubon blijft een jaar geldig. Deze bon wordt de volgende dag geleverd wanneer je deze op een werkdag voor 16.00 uur bestelt. Daarnaast wordt er ook een digitale variant van deze bon doorgestuurd zodat je deze ook direct aan de gelukkige ontvanger kan laten zien. Aan de cadeaubon kun je een persoonlijke boodschap toevoegen.

Keukentje

Een origineel Abraham of Sarah Cadeau

Als we nog wat ‘Abraham cadeau tips’ mogen geven dan is dit shirt voor Abraham of Sarah wel tof. Dit shirt is de bestseller op deze site en vormt een grappig cadeau om een 50-jarig jubileum te vieren. Misschien een leuke aanvulling op deze romantische overnachting.