Lunch cadeaubon: leuke exclusieve lunch voor twee personen in het kleinste kasteel van Nederland.

cadeau button

€ 139,00 Voor 2 personen

50 Jaar Cadeau Lunch Kasteel

Kasteellunch Cadeau

Luxe drie gangen lunch in het kleinste kasteel van Nederland. Een ideaal cadeau voor een Sarah of Abraham die van goed eten houdt. Deze lunch met speciale gerechten uit de Franse keuken gecombineerd met de charme van een kasteel maken dit een unieke belevenis. Vergeet ook zeker niet het prachtige uitzicht op de kasteeltuin.

Romantische Lunch Kasteel Cadeau

De belevenis begint met een glas prosecco gevolgd door de driegangenlunch. Hier worden bijpassende wijnen gereserveerd. Uiteraard is er ook koffie, thee en allerlei zoete lekkernijen.

Dit kasteel ligt in het stadspark van Roermond en is gebouwd in het jaar 1718. Het landgoed waar het kasteel op staat wordt al vermeld sinds de 15e eeuw.

Lunch Belevenis

Originele Lunch Belevenis

De lunch neemt ongeveer 2,5 uur in beslag en vindt plaats in Roermond. Het kasteeltje is geopend van maandag tot en met zaterdag. De lunch cadeaubon is geschikt voor 2 personen. In de bestelomgeving kun je een persoonlijke boodschap toevoegen aan de cadeaubon. De cadeaubon wordt alleen digitaal geleverd naar een e-mailadres naar keuze. De cadeaubon is een jaar geldig.

Kasteel 50 Jaar
Kleinste Kasteel Nederland