Op zoek naar een originele weekendje weg bon voor Sarah of Abraham? Dan is dit wel leuk. Twee maal overnachten op een ferry en tussendoor het prachtige Cambridge verkennen.

cadeau button

€ 220,00 Voor 2 personen

Cambridge Cadeau Idee 50

Met de Ferry naar Cambridge

Bezoek in deze mini cruise de eeuwenoude stad Cambridge. In het middeleeuwse centrum lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Je vertrekt per ferry ‘s avonds vanaf Hoek van Holland. Op de ferry krijg je je eigen tweepersoons hut toegewezen. Op de ferry is allerlei vermaak te vinden. Van een casino tot een bioscoop. Uiteraard zijn er ook diverse barretjes en restaurants aanwezig. ‘s Ochtends arriveer je in Engeland vanwaar je met de trein naar Cambridge vertrekt (treinticket inbegrepen bij de prijs).

Cambridge Cruise Cadeau

Cruise naar Cambridge

In Cambridge is ontzettend veel te bewonderen. Bezoek bijvoorbeeld het schitterende King’s College of de Wren Library. Bezoek zeker ook een van de prachtige barrretjes om te lunchen met een kopje Engelse thee.

Cruise 50 Jaar Cadeau

‘s Avonds reis je weer terug met de trein naar Harwich. Hier check je tussen 8 en 10 weer in alvorens de terugreis naar Hoek van Holland begint. Rond acht uur ‘s ochtends kom je weer in Nederland aan. Let op, bij deze cruise is geen ontbijt of diner inbegrepen.

Sarah Abraham Cambridge

Bestel deze cadeaubon gelijk digitaal. Voer in de bestelomgeving gelijk een persoonlijk bericht toe. Na het bestellen krijg je de bon gelijk in je mailbox.

Ferry Cruise Cadeau

Andere Weekendjes Weg

Wil je een andere weekendje weg bon bestellen? Bekijk dan eens ons overzicht. Onder andere overnachten in een havenkraan, een tipi of een kasteeltoren.