Kite Buggy 50 Jaar Cadeau

Lekker uitwaaien op het strand? Dat gaat met dit cadeau wel op de ultieme manier. Je kunt deze belevenis voor 1 of 2 personen bestellen. De cadeaubon is verpakt in een mooi, zelf te ontwerpen, blikje.

Vanaf € 69,95 voor 2 personen

Kite Buggy 50 Jaar

Kite Buggy Cadeaubon Sarah of Abraham

Verras Sarah of Abraham met deze anderhalf uur durende kite bugyy belevenis. Met een karretje op wielen en een grote vlieger beweeg je je over het strand. Je oefent je bewegingen over strand eerst met een power kite. Wanneer je dit enigszins onder de knie hebt stap je pas in je buggy. Hierbij is techniek vaak belangrijker dan pure kracht. Deze belevenis vindt plaats in Ouddorp. Een cursus kite buggy rijden is een fantastisch cadeau om een 50-jarig jubileum mee te vieren.

Blikje Voorbeeld Cadeau Idee

Dit cadeau wordt geleverd in een cadeaublikje met een persoonlijke foto / tekst. In de bestelomgeving kun je deze makkelijk toevoegen. In het blikje komt de voucher waar je ook zelf een persoonlijke boodschap aan toe kunt voegen. Dit cadeau is vaak de volgende werkdag al in huis. Wanneer je voor spoedservice betaalt kun je in sommige gevallen dit cadeau zelfs nog dezelfde dag in huis hebben.

Voucher Kite Buggy
Ontwerp Blik Cadeau 50 Jaar