Op zoek naar een nachtje weg cadeaubon? Wat dacht je van een romantische overnachting in een middeleeuwse kasteeltoren voor twee personen. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

cadeau button

€ 250,00 Voor 2 personen

Overnachten in een Kasteel

Kasteeltoren Overnachting Cadeau

Bestel hier een cadeaubon voor een overnachting in deze kasteeltoren. Inbegrepen is uiteraard een uitgebreid ontbijt. In deze kasteeltoren kom je via een trapje op de eerste verdieping terecht. Op deze verdieping bevindt zich de slaap- en badkamer. Wanneer je met de trap een verdieping hoger gaat kom je in de salon. Vanaf beide verdiepingen heb je een prachtig uitzicht op het kasteel en de parkachtige omgeving. Bij de toren kun je ook mooi zitten op je eigen privéterrasje.

Ontbijt Kasteel Cadeau

Overnachten in een Kasteeltoren

De toren mag dan uit de middeleeuwen komen; er zijn veel moderne voorzieningen te vinden. Een luxueuze badkamer met bad, een zonneterras en bijvoorbeeld WIFI.

Inchecken kan vanaf twee uur ’s middags. Uitchecken kan tot elf uur ’s ochtends. Uiteraard is het parkeren gratis.

Kasteel Overnachting Sarah Abraham
Kasteeltoren Inrichting

De cadeaubon is geldig voor 1 overnachting voor 2 personen in dit kasteel in ‘s-Heerenberg, Gelderland. De bon is een jaar geldig. Binnen dit jaar mag de 50-jarige zelf een datum kiezen voor een geschikte overnachting. Wanneer je deze cadeaubon op een werkdag voor 16.00 bestelt wordt deze dezelfde dag nog verzonden. De cadeaubon wordt ook digitaal opgestuurd. Aan de cadeaubon kun je, wanneer je wilt, nog een leuke persoonlijke boodschap toevoegen.

Kasteel 50 Jaar Cadeau
Kasteel 50 Jaar

Een Andere Overnachting Cadeau

Bekijk ons overzicht voor andere cadeaubonnen voor een nachtje weg. Bijvoorbeeld een overnachting in een pipowagen, midden in de natuur of op hoogte in een havenkraan.