Zoek je een belevenissen cadeaukaart? Bestel hier een high tea op de SS Rotterdam. Een leuke belevenis op een prachtig schip. Ideaal om een 50-jarig jubileum op te vieren.

cadeau button

€ 55,00

SS Rotterdam Cadeau

De High Tea Belevenis

Bestel hier deze Royal High Tea op dit prachtige schip. Je wordt ontvangen met een glaasje bubbels. Uiteraard is er keuze uit een ruim assortiment speciale theesoorten aangevuld met bijzondere delicatessen. Of het nu hartig, zoet of een dagvers product is; er is genoeg om een middag van te genieten.

High Tea Abraham Sarah

De SS Rotterdam

De SS Rotterdam is gebouwd in Rotterdam en voer oorspronkelijk voor de Holland Amerika Lijn. De SS Rotterdam is het 5e schip met deze naam. Het is een oliegestookt stoomschip en is gebouwd in 1959. Het schip is 228 meter lang, 28 meter breed en 41 meter hoog. Tussen 1959 en 2000 voer de SS Rotterdam de transatlantische route, daarna volgde een periode als cruiseschip en sinds 2008 ligt het als attractie in de Rotterdamse haven.

SS Rotterdam Sarah Abraham Belevenis

Over Deze Belevenis

De restaurants in dit schip zijn toegankelijk voor mindervaliden en mensen in een rolstoel. Je kunt deze Royal High Tea alleen vroeg in de middag reserveren. Doordeweeks is dit tussen 12.00 en 15.00, kijk op de website voor meer details.

High Tea op SS Rotterdam

De belevenissen cadeaukaart wordt per post bezorgd maar ook digitaal. Kies zelf de datum wanneer je aan de high tea deel wil nemen. De bezorging is feestelijk verpakt. In de bestelomgeving kun je een persoonlijke boodschap toevoegen aan de geschenkverpakking. Ideaal om dit cadeau extra feestelijk te maken. Ook kun je zelf de leverdatum kiezen.

De high tea duurt ongeveer 3 uur.

High Tea Schip Cadeau