Zoek je nog een leuk cadeau voor iemand die 50 wordt? Wat dacht je van een berg of beeld gemaakt van beton. Mocht de 50-jarige een fan zijn van bergbeklimmen of van een bekende filosoof dan is dit een bijzonder cadeau om te geven.

cadeau button

Vanaf € 49,00

Marcus Aurelius 50 jaar
ralph waldo emerson beton cadeau
mont blanc beton cadeau

Beton cadeau

Een beeldje of berg is niet bepaald een typisch cadeau om te geven. Maar als iemand een groot fan is van een van beide dan is dit een leuk decoratief item te geven of krijgen. Op de website staan verschillende bergen te koop, bijvoorbeeld de Kilimanjaro, de Mount Everest of Mont Blanc. Ook een aantal minder bekende bergen worden verkocht. Bijvoorbeeld de Ben Nevis, Croagh Patrick of Mount Snowdon. Deze bergen zijn misschien niet voor iedereen bekend maar worden wel veel beklommen. Op de website staan ook een aantal bustes. Bijvoorbeeld van Ralph Waldo Emerson en Bach. Er worden continu nieuwe beeldjes op de website gezet. Deze beeldjes worden trouwens gewoon in Nederland gemaakt. De bezorging zou dus niet zo lang hoeven te duren.

mount everest beton cadeau

Betonnen beeldje cadeau

Op de website staan nu een negental verschillende beeldjes. In principe is er een kleine voorraad van elk beeldje. Mocht er eentje uitverkocht zijn dan worden ze snel bijgemaakt.

De bustes bestaan uit twee delen. Je kunt dan zelf kiezen hoe je je beeldje wilt weergeven. Draai bijvoorbeeld de voet van het beeldje om de ‘gegraveerde’ naam weer te geven of juist niet. De bustes hebben een witte kleur met een lichte sepia afwerking.

De bergen hebben een mooi zichtbare opbouw in laagjes. Dit geeft de indruk van hoogtelijnen. De bergen hebben een ondergrond van wit beton en zijn afgewerkt met een licht grijze en sepia kleur. Dit geeft de bergen meer reliëf maar tegelijk ook een enigszins klassieke afwerking.

johann sebastian bach beton cadeau
kilimanjaro beton cadeau