Cadeau voor 50 jarige: Bestel deze DVD met alle belangrijke gebeurtenissen in het geboortejaar van de nieuwe Abraham of Sarah. Hoe zag het leven er toen uit? Je vindt het op deze DVD.

1971 DVD Cadeau
cadeau button

Vanaf € 16,95

1971 DVD Achterkant

Geef als origineel cadeau een DVD van het geboortejaar cadeau

Wat gebeurde er in 1970? Op deze DVD staat het uitgelegd. Hier vindt u de ouderwetse polygoonbeelden met meer dan een uur aan beeldmateriaal. Welke gebeurtenissen en personen bepaalden het (wereld)nieuws in uw geboortejaar?

Originele DVD geboortedag

Het bestelproces is simpel. Eerst selecteer je de gewenste DVD. Vervolgens vul je je gegevens in en kun je een persoonlijke boodschap toevoegen. Deze boodschap wordt op de pakbon vermeld (hier staat overigens geen prijs op vermeld). Deze DVD werd op de dag van de bestelling verzonden en was de volgende dag in huis. Op bol.com staat vermeld dat wanneer je het cadeau voor 23.59 uur besteld je het de volgende dag in huis hebt: een snelle levering dus. De DVD wordt geleverd in een stevige kartonnen enveloppe.

binnenkant dvd verpakking 50 jaar cadeau

De DVD zelf

De DVD zelf is leuk om naar te kijken met meer dan een uur aan beeldmateriaal. De DVD is professioneel in elkaar gezet en is met bijpassende polygoonstem ingesproken. Op de DVD staan verschillende categorieën aan beeldmateriaal die je stuk voor stuk, of in één keer kunt bekijken. Per categorie kun je overigens ook kiezen welke clip je wilt zien.

achterkant dvd 50 jaar cadeau
dvd 50 jaar cadeau vader moeder
screenshot 50 jaar cadeau dvd

Conclusie persoonlijke DVD

Een leuk cadeau om te geven aan de 50-jarige. Het is echt interessant om te zien hoeveel Nederland de afgelopen 50 jaar is veranderd. Enige nadeel is dat je het cadeau niet een geheel persoonlijk tintje kunt geven. Het cadeau rechtstreeks opsturen naar de 50-jarige is dan ook niet aan te raden. Maar, aan de andere kant, een cadeau geven is natuurlijk ook veel leuker!

Aanvullend Cadeau Idee

Zoek je nog naar een ander leuk cadeau? Of heb je geen DVD speler meer? Misschien is een persoonlijk verkeersbord wel leuk om te geven. Het is een van de bestsellers op deze website.

verkeersbord persoonlijk abraham sarah 50