Origineel persoonlijk hoefijzer geboortedag

Bestel hier een persoonlijk hoefijzer voor de 50-jarige. Kies een model en laat een tekst graveren. Geleverd met onder andere twee bijpassende hoefnagels en een fraaie cadeauverpakking. Dit product heeft een levertijd van 7 tot 10 werkdagen.

hoefijzer overzicht verpakking

Geef een hoefijzer cadeau met geluksgarantie

Bestel in de bestelomgeving een daadwerkelijk gebruikt hoefijzer met geluksgarantie. Het hoefijzer wordt geleverd in verschillende modellen, inclusief het volgende:

  • Een echt gebruikt hoefijzer;
  • Een certificaat die een levenslange geluksgarantie waarborgt;
  • Het leuke boekje ‘Veel Geluk’;
  • Twee bijpassende hoefnagels;
  • Een persoonlijke wenskaart waar je een boodschap voor Sarah of Abraham kunt toevoegen.

Bestelling en levering

Wanneer je het hoefijzer  besteld wordt hij binnen een aantal dagen verzonden. Aangezien het een persoonlijk gemaakt item is kan het wat langer duren. Het hoefijzer is verstuurd in een chique doos.

De binnenverpakking van het hoefijzer ziet er luxe uit. Het is een mooie kartonnen doos, met een leuk schuifsysteem om het doosje te openen.

binnenverpakking hoefijzer cadeau

Het cadeau zelf

Daarnaast wordt bij het hoefijzer nog het boekje ‘Veel geluk’ geleverd. Hierin staan leuke wetenswaardigheden over het hoefijzer. Onder andere hoe het ontstaan is en hoe het hoefijzer bevestigd dient te worden (waar nogal wat onenigheid over bestaat).

geluksboekje hoefijzers

Hieronder is een bladzijde uit het boekje te zien.

geluksboekje bladzijde

Bij het hoefijzer worden bovendien twee hoefnagels geleverd. Deze zijn ook met goudverf bewerkt. Je kunt ze gebruiken om het hoefijzer aan de muur te bevestigen.

bevestiging nagels hoefijzer cadeau

Uiteraard wordt er ook een hoefijzer bijgeleverd :). Deze ligt in de binnenverpakking op een soort van fluwelen bodem. Dit is afhankelijk van het soort hoefijzer dat je besteld.

gouden hoefijzer kado

Het hoefijzer is mooi afgewerkt. De gegraveerde tekst (in mijn geval één regel) staat er mooi op.

gegraveerd hoefijzer persoonlijk cadeau idee

Hoefijzer voor Sara of Abraham

Als je een leuk cadeau zoekt voor Sarah of Abraham is dit toch echt wel een topper. Iemand geluk brengen is natuurlijk altijd mooi. Maar dit cadeau wordt ook nog eens professioneel geleverd, met vele leuke extra’s. Niet zo gek ook dat dit hoefijzer het meest verkochte cadeau van deze site is.

Vanaf € 24,90