Persoonlijk bos bloemen cadeau

Bestel hier een persoonlijk bos bloemen voor de 50-jarige. Kies een leuk boeket, kies eventuele extra’s en het boeket wordt snel bezorgd.

€ 13,95

persoonlijk bos bloemen abraham sarah 50 jaar cadeau

Een bos bloemen met persoonlijke boodschap

Het leuke aan dit cadeau is dat je een persoonlijke boodschap kunt bijvoegen. Wanner je het cadeau aan je winkelmandje toevoegt kun je de boodschap toevoegen. Er zijn verschillende bossen bloemen beschikbaar. Wanneer je voor 17.00 uur bestelt wordt het boeket de volgende dag geleverd.

verpakking bos bloemen 50 jaar cadeau

Het boeket wordt in een stevige verpakking geleverd (zie hierboven). Dit zorgt ervoor dat de bloemen langer meegaan. Door de snelle bezorgtijd heeft de gelukkige Abraham of Sarah er zeker lang plezier van.

paars wit bloemen cadeau 50 jaar

De bossen bloemen zijn in verschillende kleurstellingen verkrijgbaar. Hierboven ziet u de paars witte variant. Hieronder staat de rode variant. Bij deze is het ook mogelijk om een flesje champagne mee te leveren om het cadeau extra speciaal te maken.

rode bloemen champagne cadeau sarah abraham

Mocht je voor een iets simpeler maar toch leuke attentie gaan, dan kun je natuurlijk altijd een enkele roos opsturen (hier kun je ook een persoonlijke boodschap aan toevoegen).

roos cadeau 50 jaar

Conclusie persoonlijke bos bloemen

Een prima last-minute cadeau voor Sarah of Abraham. Niet al te duur, goede kwaliteit en snel bezorgd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *