Originele krant geboortedag Sarah of Abraham

Bestel hier de echte en originele krant van de geboortedag van Sarah of Abraham.

€ 49,95

Krant geboortedag

Originele krant voor Abraham of Sarah

Wanneer je deze krant bestelt krijg je het originele exemplaar. Met dus de originele inhoud waar je uren zoet mee kunt zijn. Het archief bestaat uit originele landelijke dagbladen. Bijna elke dag is beschikbaar om te kopen vanaf het jaar 1901. De krant wordt geleverd in een houten doosje inclusief certificaat van echtheid.

Via de bestelsite geef je aan welke datum van de krant je wilt hebben. Hier kun je ook toevoegen of je nog een persoonlijk berichtje wil sturen, voor wanneer je de krant direct opstuurt naar de Abraham of Sarah. Let er wel op dat het enkele dagen duurt voordat het cadeau voor de 50-jarige bezorgt. De kranten worden in ieder geval binnen vijf werkdagen afgeleverd.

Als je geluk hebt staat er misschien een geboorteberichtje van de 50-jarige in de krant die je bestelt. Helaas kun je niet kiezen welke krant je precies krijgt. Je krijgt in ieder geval wel een landelijk blad opgestuurd. Kranten die gedrukt zijn in, of kort na de oorlog, zijn van een wat kleiner formaat. Dit is vanwege de papier schaarste die toen heerste.

Deze krant is gegarandeerd een leuk cadeau om te krijgen. Wanneer de betreffende Abraham of Sarah op een feestdag of zondag is geboren, krijg je de krant die een dag eerder of een dag later is gedrukt. Veel plezier met je cadeau!

Volkskrant 1962
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *