Review – Gepersonaliseerde fles wijn voor de 50-jarige

50 jaar cadeau verjaardag sarah abrahamBestel hier een persoonlijke fles wijn voor de verjaardag van Sarah of Abraham.

€ 17,90

fles wijn sarah abraham 50

Bestel via de bestelomgeving een persoonlijke fles wijn voor Sarah of Abraham. Voeg zelf foto’s en tekst toe en laat de fles wijn thuisbezorgen.

De rode wijn betreft een Luc Pirlet Merlot uit Frankrijk en is vol en soepel. Domaine Luc Pirlet vestigde zich in 1995 in de Languedoc en heeft zich sindsdien bezig gehouden met het creëren van kwalitatief hoogwaardige wijnen. Naast de Merlot zijn er in de bestelomgeving, onder andere, ook een Chardonnay en een Syrah verkrijgbaar.

Review Gepersonaliseerde fles wijn 50 jaar

Op 50jaarcadeau.nl proberen we leuke en originel cadeaus aan te bieden. Hier hoort natuurlijk een stukje service bij! Daarom proberen we alle producten eerst zelf uit te proberen, zoals deze van YourSurprise.nl.

persoonlijke fles wijn origineel cadeau sarah abraham

Het geleverde product (exclusief hond)

Bestelling en levering

De bestelling via YourSurprise verloopt eenvoudig. Je kunt eenvoudig je tekst en een foto toevoegen; als je met Word overweg kunt, dan kun je dit ook. YourSurprise heeft de bestelomgeving zo ingericht dat je een voorbeeldweergave van het eindproduct kunt zien. Daarnaast kun je verschillende ‘frames’ gebruiken om je foto in te plakken. Het etiket wordt uit zichzelf al mooi en hoef je dus niet per se geheel zelf te ontwerpen.

De gepersonaliseerde fles wijn heb ik gisteren om half 2 besteld en werd vandaag om half 6 geleverd: prima service dus. Het cadeau wordt geleverd in een redelijk  grote kartonnen doos. Deze doos is afgedrukt met wijnflessen en het logo van YourSurprise. Op de doos is de pakbon geplakt. Wanneer je hier voor kiest staat hier alleen het adres van de 50-jarige op en wordt er geen prijs vermeld.

verpakking cadeau 50 jaar fles wijn

Verpakking van het cadeau bij levering.

Verpakking van het cadeau

In de bestelomgeving bestaat de keuze om je fles wijn voor Sarah of Abraham op verschillende manieren te verpakken. Ik heb gekozen voor de simpele houten verpakking. Deze zit degelijk in elkaar. Het deksel schuif je er soepel af om daaronder de fles wijn te vinden. De fles zelf ligt op een plastic / fluwelen mal welke er goed uitziet.

50 jaar cadeau fles wijn doos open

Houten verpakking van de wijnfles.

50 jaar cadeau fles wijn dicht

Houten verpakking van de wijnfles met het deksel er op.

In de bestelomgeving bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk berichtje toe te voegen. Dit is een klein briefje die om de hals van de fles zit. Binnenin dit briefje vind je de persoonlijke boodschap. Dit is een leuke toevoeging en ziet er wel aardig uit.

persoonlijk kaartje 50 jaar origineel abraham sarah

Bijgeleverde persoonlijke boodschap.

50 jaar abraham sarah kaartje open

De persoonlijke boodschap zelf.

De fles wijn zelf

Wat gelijk opvalt is dat het etiket zeer scherp gedrukt is en mooi strak om de fles wijn heen zit. Dit is zeker professioneel gedaan.

50 jaar fles in doos

De fles wijn in de houten verpakking.

50 jaar fles in doos met kaarjte

Tsja, nog een keer de fles :)

fles wijn 50 jaar hand

Het haarscherpe etiket met onze hond Kenji.

De achterkant van de fles bevat informatie over de wijn zelf.

achterkant fles wijn sarah abraham

De achterkant van de fles met informatie over de wijn zelf.

De smaak van de wijn

Uiteraard hebben we de wijn geprobeerd. Ik heb geen verstand van wijnen, maar ik vond hem wel goed smaken. Hij was niet te stroef of te zuur: lekker toegankelijk zal ik maar zeggen.

Conclusie persoonlijke fles wijn

Al met al een erg leuk en origineel cadeau om te geven aan Sarah of Abraham. Ik had deze fles voor de gelegenheid gegeven aan mijn moeder en ze vond het een leuk cadeau. Binnenkort heeft ze een feest voor een 25 jarig huwelijk en vond dit cadeau daar ook erg geschikt voor.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *