Mozaiek fotoStel hier samen met vrienden een foto mozaïek samen voor de  50 jarige en laat het drukken op canvas, aluminium, kunststof of laat het digitaal opsturen.

€ 60,00

Mozaiek 50 jaar

Het leuke aan dit cadeau is dat je het geheel persoonlijk kunt samenstellen. Je bepaalt zelf welke hoofdfoto er op het doek komt te staan, maar ook welke miniatuur foto’s. Dit hoef je niet alleen te doen. Via de bestelomgeving kun je vrienden uitnodigen om je te helpen. Je hebt alleen een e-mailadres nodig en vervolgens kunnen ze zelf ook foto’s uploaden.

Samenstellen foto voor Sarah of Abraham

Aangeraden wordt om minstens 300 verschillende foto’s toe te voegen, dit levert namelijk het beste resultaat. Daarnaast kun je natuurlijk zelf het formaat bepalen van de grote foto. Dit begint bij een afmeting van 40 bij 60 centimeter, maar je kunt mozaïeken bestellen met een breedte van meer dan 2.5 meter. Uiteraard is dit wat prijziger.

Bovendien kun je aangeven hoe groot het formaat moet zijn van de kleine foto’s; heel fijn of juist heel grof. Dit heeft beide zijn voor- en nadelen. Wanneer je voor grof kiest zal de grote foto minder helder zijn. Wanneer je voor heel fijn kiest kun je juist de kleine foto’s minder goed bekijken.

Gelukkig kun je via de website gratis een proefversie van het resultaat bekijken om daarna nog aanpassingen te doen (dit is een wat lagere resolutie).