Eigen straatnaambord voor Sarah of Abraham

Bestel hier een eigen straatnaambord voor de 50-jarige. Bepaal zelf welke naam en welke ondertitel er op dit échte straatnaambord komt!

€ 64,95

straatnaambord 50 sarah abraham

Wanneer je 50 wordt heb je een eigen straatnaambord wel verdient. Leuk om op te hangen op kantoor, ergens in de gang of buiten in de tuin. Het leuke van dit bord is dat het nauwelijks van echt te onderscheiden is.

Beschrijving straatnaambord voor Sarah of Abraham

Het bord is gemaakt van plaatstaal, waarbij de randen zijn omgevouwen. Er zijn twee verschillende formaten beschikbaar, wanneer je op de bestelknop hierboven klikt. Er is een bord van 60 centimeter breed en een van 70 centimeter, het laatste bord is wat duurder maar hier past wel meer tekst op.

Zoals op de foto te zien is kun je twee stukken tekst op het bord plaatsen. Dit gaat vrij eenvoudig in de bestel-omgeving. Als eerste kun je kiezen uit een geheel blauw bord, of een bord met een witte rand (zoals op de foto hierboven). Op beide borden kun je vervolgens twee teksten plaatsen. In de bestel-omgeving kun je deze teksten direct toevoegen. De bovenste (grootste) tekstregel kan 20 karakters bevatten. De onderste tekstregel kan 36 karakters bevatten, maar deze zijn wel van een iets kleiner lettertype. Wanneer je de tekst hebt ingevoerd ben je in principe klaar en kun je verder met de afronding van je bestelling.

Bestellen en versturen

Zo simpel is het om je cadeau bord in elkaar te zetten. Overigens wordt ook de mogelijkheid geboden om nog een extra kaartje toe te voegen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je het bord gelijk naar de 50-jarige opstuurt en zelf niet op visite gaat.

Nog een laatste tip. Wanneer je vandaag voor 16.00 uur besteld heb je het straatnaambord morgen in huis.

Veel plezier met dit leuke cadeau!

1 antwoord
  1. Niek zegt:

    Thanks voor de leuke cadeaus!

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *