Review – 50 jaar geleden in beeld

dvd 1963 50 jaar cadeauBestel deze DVD met alle belangrijke gebeurtenissen in het geboortejaar van de nieuwe Abraham of Sarah. Hoe zag het leven er toen uit? Je vindt het op deze DVD.

€ 12,99

1963 in beeld sarah abraham 50

Wat gebeurde er in 1963? Op deze DVD staat het uitgelegd. Op deze DVD vindt u de ouderwetse polygoonbeelden met meer dan een uur aan beeldmateriaal. Welke gebeurtenissen en personen bepaalden het (wereld)nieuws in uw geboortejaar? Op deze DVD staat onder andere het volgende. Hieronder staat alvast een leuk voorproefje:

Review DVD 50 jaar

Bestelkado.nl is zo vriendelijk geweest de DVD: ‘1963 – uw jaar in beeld’ op te sturen naar 50jaarcadeau.nl. Hieronder tref je een korte review van dit product.

Bestelling en levering DVD

Het bestelproces is simpel. Eerst selecteer je de gewenste DVD. In dit geval dus het jaar 1963. Vervolgens vul je je gegevens in en kun je een persoonlijke boodschap toevoegen. Deze boodschap wordt op de pakbon vermeld (hier staat overigens geen prijs op vermeld). Deze DVD werd op de dag van de bestelling verzonden en was de volgende dag in huis. Op Bestelkado.nl staat vermeld dat wanneer je het cadeau voor 22.00 uur besteld je het de volgende dag in huis hebt: een snelle levering dus. De DVD wordt geleverd in een stevige kartonnen enveloppe.

50 jaar cadeauverpakking dvd

Enveloppe waarin het cadeau geleverd wordt.

Verpakking DVD

In de verpakking zit de pakbon en de DVD zelf. De DVD zelf is geseald met plastic en komt puntgaaf uit de enveloppe.

dvd 50 jaar cadeau vader moeder

Voorkant van de gesealde DVD.

achterkant dvd 50 jaar cadeau

Achterkant van de DVD.

pakbon cadeau abraham dvd

Bijgeleverde pakbon.

De DVD zelf

De DVD zelf is leuk om naar te kijken met meer dan een uur aan beeldmateriaal. De DVD is professioneel in elkaar gezet en is met bijpassende polygoonstem ingesproken. Op de DVD staan verschillende categorieën aan beeldmateriaal die je stuk voor stuk, of in één keer kunt bekijken. Per categorie kun je overigens ook kiezen welke clip je wilt zien. Bijvoorbeeld onder de categorie: sport kun je de videoclip: Elfstedentocht selecteren.

binnenkant dvd verpakking 50 jaar cadeau

Binnenkant van de DVD-hoes.

screenshot 50 jaar cadeau dvd

Screenshot van het DVD-menu.

Conclusie

Een leuk cadeau om te geven aan de 50-jarige. Het is echt interessant om te zien hoeveel Nederland de afgelopen 50 jaar is veranderd. Enige nadeel is dat je het cadeau niet een geheel persoonlijk tintje kunt geven, behalve de persoonlijke boodschap op de pakbon. Het cadeau rechtstreeks opsturen naar de 50-jarige is dan ook niet aan te raden. Maar, aan de andere kant, een cadeau geven is natuurlijk ook veel leuker!

3 antwoorden
  1. a.hawkins zegt:

    is deze er ook in het engels?

  2. 50 jaar cadeau zegt:

    Naar mijn weten niet. Misschien moet je even op Amazon.com kijken? Er is daar vast wel iets te vinden!

  3. 50 jaar cadeau zegt:

    Zojuist op de website: http://www.bygonenews.com terecht gekomen. Hier verkopen ze DVD’s met verhalen van vroeger in het Engels :)

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *